Waarom MEALDRIVE Cinema

We passen ons aan in deze bijzondere tijd maar we willen ook perspectief bieden. En wat kun je dan bieden voor de mensen in de omgeving Lingewaard? Het plan van Mealdrive.nl (afhaalmaaltijden) is naar voren gehaald, zoals reeds eerder gecommuniceerd, proefdraaien doen we bij Borrelzz en een locatie is er misschien nu ook. Wat kunnen we qua vergunningen en financiële middelen? Dat is voor nu de status. Belangrijk! Er is medewerking van de gemeente maar we ontkomen niet aan de benodigde vergunningen c.q. nieuwe regelgeving 'Corona' Verwijtbaar kan dan ook geen instantie of persoon zijn mocht dit plan gewijzigd moeten zijn.

 

We hebben een locatie op het oog. Deze locatie leent zich goed voor het afhalen van Maaltijden omdat het een goede locatie is(dichtbij A15), reeds een verhard buitenterrein heeft, voldoende ruimte en afgescheiden door hekwerk. Het moet uiteindelijk passen in het bestemmingsplan en akkoord grondeigenaar, 

 

Drive-in Bioscoop, MEALDRIVE Cinema

Nu het wachten is op het goedkeuren van de vergunningen en het rond krijgen van de financiële middelen t.b.v. Mealdrive lijkt het ons goed dit eerder in te zetten. Met als doel de lokale bevolking klein vertier te bieden met een vroegtijdig commercieel belang voor Mealdrive en sponsoren.

 

Wat is klein vertier? Het plan is op een aantal dagen een Drive-in Bioscoop aan te bieden. Maximaal 50 auto’s op het terrein toe te laten. Maximaal twee personen in de auto. Hapje en drankje worden verder volgens de geldende richtlijnen van de overheid geserveerd door Mealdrive.

  • Handhaving regelen met maximale in acht neming van de regels omtrent de aanpak voor Corona.
  • Auto’s kunnen enkel op basis van kenteken in -en uit rijden.
  • Verkoop van kaartjes gaat 100% online, dus geen ‘deur’ verkoop.
  • Maximaal 2 personen per auto.
  • Auto’s met minimaal 1.5 meter tussenruimte opgesteld.
  • Consumptieve verkoop, indien dit past binnen de richtlijnen van het RIVM.
  • We zullen iemand op locatie hebben die de auto’s begeleid naar een plek.
  • De capaciteit reguleren met online ticketverkoop systeem.
  • Geen toiletten, alleen voor uiterste noodzaak, met ontsmettingsmiddelen paraat.
  • Overige voorzorgsmaatregelen zoals: veiligheid en CE keur van elektro constructie berekeningen, brandveiligheid en bewaking zijn zoals ‘normaal’ gesproken ook geregeld.

 

Verdienmodel

MEALDRIVE Cinema, de Drive-in Bioscoop gefinancierd door lokale ondernemers d.m.v. sponsoring. Ofwel door middelen, technische kennis of financiële sponsoring. Goodwill en gunnen, voor en door elkaar!

Mealdrive, verkoop van hapje/drankje tijdens voorstelling. 

 

Organisatie

Door Mealdrive, Pascal Nijboer en vrijwilligers.

Professionele inzet controle, inzet horeca Mealdrive.nl, verantwoordelijke; Pascal Nijboer

Onderhoud / schoonmaak door vrijwilligers

Werving sponsoren & PR, Angela Heukeshoven